Vezetéstechnikai tréning a Restart Autósiskolánál

Írta: Hajdu Kristóf

2024.07.01.

A mindennapi sofőröknek vezettük be új szolgáltatásunkat, a vezetéstechnikai képzést.

Itt már nem a kuplung, a fék és a váltás helyes sorrendjével vagy a Fórum parkolón felhajtással foglalkozunk, hanem már egy mélyebb, részletesebb tudást adunk át. 

Ez az ismeretanyag túltekint az alap közlekedési szituációkon és a veszélyhelyzetek gyakorlására, valamint az autó és sofőr határainak feltérképezésére teszi a hangsúlyt.

A KRESZ tanfolyamokon megtanulhatjuk, hogy hogyan kell használni a járművünket annak érdekében, hogy ne történjen semmi baj, de mi van akkor, ha már a baj megtörtént? Hogyan várhatjuk el, hogy veszélyhelyzetben jól reagáljon valaki, ha nem volt soha lehetősége azt gyakorolni? Az új szolgáltatásunkkal ezeket a veszélyhelyzeteket generáljuk, gyakoroljuk és védjük ki, természetesen biztonságos környezetben saját járművel.

A vezetéstechnikai tréningünk a gyakorlati tapasztalatszerzés köré épül, de így sem maradhatnak ki az alapvető elméleti ismeretet elsajátitásai. Minden tréning az eligazítást követően egy kompakt elméleti résszel folytatódik. Az elmélet után pedig a gyakorlás következik. A gyakorlat során modulokon keresztül fejlesztheti a tudását a sofőr.

A modulokkal kipróbálhatja milyen érzés: 

  • amikor az ABS bársonyos berregése megijeszti a talpát
  • amikor alul vagy túlkormányzottá válik a járműve és hogy hogyan reagáljon
  • a száraz és nedves aszfalt közötti különbség
  • a nagy sebességű kikerülési manőver
  • ha az autója a határon táncol
  • hogyan kell megélni és reagálni a terhelésváltásokra
  • és, hogy milyen érzés nagy tempóval versenypályán körözni!

Ha szeretné felfedezni az autója és az Ön képességeinek a határait, akkor ez a tréning tökéletes Önnek. Jöjjön el és legyen egy tudatosabb, biztonságosabb sofőr!

Következő vezetéstechnikai tréningünk időpontja: 2024.07.22. 

További információért kattints az alábbi gombra!

Hasonló bejegyzések

Karakterek az úton – vezetési stílusok

Karakterek az úton – vezetési stílusok

Szinte már általánositani is lehetne, vannak olyan visszatérő jelenségek , szereplők az utakon. Nézzünk rá néhány példát, esetleg magadra ismersz a felsorolásban lévők között? A vasárnapi úrvezető Különös ismertetőjegyei: Általában 70 év feletti, kalapos úr, egy...

bővebben
3 érv, hogy miért használj automata váltós autót!

3 érv, hogy miért használj automata váltós autót!

Ebben a bejegyzésben felsorolok néhány érvet miért is nem ördögtől való, hogy automata váltós autóra cseréljük a járművünket. Számos alkalommal találkoztam és találkozok is azzal a sztereotipiával, hogy az automata váltós járművek mind a sátán szülöttei és nincsenek...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük